Prydhaven

Lige flyttet i nyt hus? Og haven ligner mere en byggeplads end noget andet? Der er mange ting at tage hensyn til, når du skal anlægge en ny have. Vi har her samlet et par gode råd, til når du skal anlægge en have for første gang.

 

Forskellige havetyper


Inden du går i gang med at anlægge en have, er det en god idé at overveje, hvordan din have skal se ud, og hvad den skal 'kunne'. Der er mange muligheder med en have, og det er vigtigt, at du anlægger en have, der passer til netop dine behov og den tid, du ønsker at bruge på/i haven. Skal der være plads til børnenes boldspil, træer til at klatre i og plads til diverse legeredskaber? Skal køkkenhaven være i centrum med friske hjemmedyrkede grøntsager eller skal der lægges fliser overalt, så haven er så nem som mulig at overkomme? Måske ønsker du en romantisk have fyldt med blomster eller en blanding af det hele? Uanset hvad, så er det en god idé at overveje sådanne ting, inden du går i gang med selve arbejdet.

Få styr på drømmene 


Vi anbefaler, at du, inden du begynder arbejdet, laver en liste over følgende:


Hvad er formålet med haven?

 

(leg, hygge, køkkenhave, blomster, ingen vedligeholdelse, romantik, terrasse, vandbassin osv.)

Hvor meget tid forventer du at bruge på havearbejdet?


Disse overvejelser er i sig selv essentielle, når du skal anlægge en ny have. Når du har fundet frem til hvilken havetype, du ønsker, kan arbejdet gå i gang.

Du er også velkommen til at spørge gartneren på planteskolen til råds.KUNDEKLUB

Du får særlige tilbud til kundeklubspris og nyhedsbreve på mail. Her giver vi tips og gode råd til dig og din have samtidig med, at vi fortæller om nyheder indenfor alt det grønne.

Tilmeld