Sommerblomster

Sommerblomsterne er en plantegruppe med en stor variation i både højde, bredde, form og farve. Og specielt farverne er med til at sætte den helt rette stemning i dit hjem.

En stor del af de sommerblomster, vi kan købe herhjemme, anvendes netop i krukker, altankasser, potter og ampler for at sætte et flot og farverigt præg på vores omgivelser.

Sommerblomster før og nu
Historisk har det altid været sådan, at mennesker har benyttet sig af sommerplanter for at understrege sommerens rigdom og skønhed. Mange af os husker tydeligt, hvordan vores forældre og bedsteforældre år efter år plantede eller såede sommerblomster i haven. De store haver er for mange af vores forældre skiftet ud med en mindre have, altan eller terrasse, hvor der måske ikke er så meget jord at plante i. Men sommerblomsterne blomstrer stadig i fuld flor - nu i krukker, potter og altankasser. 

På planteskolen finder du altid masser af tilbud på sommerplanter, der vil passe til netop dine behov. Vi har sommerblomster, der gør din have skøn og romantisk både i det tidlige forår samt langt hen i sensommeren.

KUNDEKLUB

Du får særlige tilbud til kundeklubspris og nyhedsbreve på mail. Her giver vi tips og gode råd til dig og din have samtidig med, at vi fortæller om nyheder indenfor alt det grønne.

Tilmeld